Bútor honlap

Kedves leendő partnerünk!

 

Üdvözöljük a Bútor honlap oldalán. Bizonyára már számos bútorral kapcsolatos honlappal találkozott az Interneten mielőtt rátalált az oldalunkra. A Bútor honlap célja, hogy segítségével mind több vásárlóval segítsük megismertetni a Magyarországon található bútorboltokat és az üzletek termékeit. A bútor-lakberendezés témakörében kínálunk egyedülálló termék megjelenési lehetőséget leendő partnereinknek.
Lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődő reális képet kapjon a régiójában vagy azon kívül található bútorboltok számáról. A bútorhonlapon többször is lehetőség van arra, hogy csak a saját üzletének a termékeit tudja végignézni a látogató.
 
Úgy gondoljuk, hogy mielőtt bútort vásárol a lakosság, szeretné megnézni a terméket, megtapintani, megvizsgálni. Ezután az eladóval összeegyeztetve az elképzeléseit megtalálják a számukra legmegfelelőbb terméket. Ezért csak olyan partnereink lehetnek akik saját üzlettel és áruval rendelkeznek. Törekedünk arra, hogy megtalálhatóak legyenek ezek a bútorok, amit a partnerünk árul és, ezért folyamatos frissítésre van lehetőség.
 
A bútorhonlap tematikusan és területileg tagolt. Egy erre a célra elhelyezett kereső segítségével könnyedén megtalálja a látogató azt a bútort amire éppen szüksége van, reményeink szerint az Ön üzletében. A kereskedelmi ügylet a vevő és a partner között jön létre. A honlapon keresztül nem történik értékesítés, csak információt nyújt.
 
Tájékoztatást kap arról, mely terméke milyen népszerűségnek kedvez, hiszen termékenként számoljuk a látogatottságot. A nézettségről igény szerint havonta kimutatást küldünk.
 
Amennyiben tevékenységünk felkeltette az érdeklődését akkor kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és részletesen tájékoztatom a szolgáltatásunk működéséről!


E-mail cím: info@butorhonlap.hu ;  Telefonszám: 06-30-279-9856

     Főoldal      Látogatói tájékoztató     Partner tájékoztató     Kedvencek     Kapcsolatfelvétel