Bútor honlap

Kedves Bútor honlap látogató!

 

Örömmel vesszük, hogy rátalált a Bútor honlapra! Bízunk benne, hogy sikerül kiváltanunk a tetszését az oldallal kapcsolatban. Bizonyára már számos bútorral és lakberendezés témakörével kapcsolatos honlappal találkozott az Interneten mielőtt rátalált az oldalunkra.A butorhonlap.hu egy olyan portál, amely összekapcsolja a hazai bútoripari gyártókat, forgalmazókat és üzleteket a lakossági vásárlókkal.


Fő célunk, hogy egy egyszerű kérdésre tudjunk választ adni ami felmerül egy leendő bútorvásárlóban, mint első kérdés:

Milyen bútort vásároljak és hol?


Erre a kérdésre próbálunk alternatívákat adni a főoldalon található kereső segítségével. Lehetőség van a bútortípus kiválasztására, illetve a régió meghatározására. Az oldal a következőkben a találati oldalra irányítja ahol egymás alatt helyezkednek el a kiállított termékek.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a találati oldalon további szűkítésre van lehetőség egy keresőpanel segítségével. Itt lehet szűkíteni a találatokat:

           ALTÍPUSRA, KATEGÓRIÁRA, TELEPÜLÉSRE, ÉS ÜZLETRE

Ezek közül választva csak azok a termékek jelennek meg a találati oldalon amire szelektálta a találatokat. Ha úgy kívánja akkor akár többször is megteheti ezt ugyanannál a találati sornál.


A terméklistában a termékek mellett minimális információ található de már itt is van lehetőség az adott cégnek Az üzlet összes terméke sorra klikkelve megjelentetni az üzlet összes termékét. Ahhoz, hogy bővebben tájékozódjon a kívánt termékről szükséges a termék nevére vagy az azon elhelyezett képre klikkelni. Ezután a termék oldalra irányítja a látogatót a honlap.


Termék oldal:

Itt tájékozódhat részletesen a bútor és a bútorbolt jellemzőiről. Ezen kívül lehetősége van a terméket az ismerősének ajánlani. A Hozzáad a kedvencekhezmenü pontban egy csokorba gyűjtheti a kiválasztott termékeket és azokat szem előtt tarthatja a bútor vásárlásához.

 

Fontos, hogy az oldal csak a megjelenési hátteret biztosítja a gyártók és forgalmazók számára. Bútorral nem kereskedünk. A partnereink által forgalmazott termékek minőségéért felelősséget vállalni nem tudunk. Azt nem tudjuk garantálni, hogy az itt bemutatott termékek közül kivétel nélkül mind megtalálható legyen a valóságban .Kérem, hogy a kiválasztott bútor után érdeklődjön személyesen, telefonon vagy pedig e-mail formájában a hirdető üzletnél.

 

Reméljük, hogy a Bútorhonlap által sikerül megvalósítani az elképzeléseit. Ha tetszett az oldal akkor kérem ajánlja másnak is a Bútorhonlapot.


Kellemes böngészést kívánunk!

 

 

 

 

 

 Impresszum


I. A Szolgáltató adatai és elérhetőségei:

 

név: Human Centrál Bt.  

székhely: 4024 Debrecen Petőfi tér 20

tel./fax: 30/279-9856  

e-mail: info@butorhonlap.hu

Cg.: 09-06-013006

adószám: 21894312-3-09

 

 

II. Jogi nyilatkozatok

 
1.   A honlap elnevezésével (domain), megjelenésével (dizájn, logo, grafika stb.), működési elvével és üzemeltetésével összefüggő jogok kizárólag a honlap üzemeltetőjét (a továbbiakban: Szolgáltató)             illetik meg. A honlap elemeinek jogszerű felhasználása (akár részben, akár egészben) csak a Szolgáltató előzetes, írásbeli engedélye alapján lehetséges. Ezekben a kérdésekben egyebekben a hatályos             magyar Polgári Törvénykönyv és a szerzői jogi jogszabályok az irányadók.

2.   A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a honlapon található hirdetések formáját, arculatát illetve szövegezését szükség esetén a honlap megjelenésének megfelelő módon megváltoztassa, átalakítsa,             illetve azokon helyesírási korrektúrát hajtson végre.

3.   A Szolgáltató az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. (a továbbiakban. Tv.) 2.§ l)             pontja szerinti közvetítő szolgáltatást végez. Ennek megfelelően

   i)    a honlapon közzétett hirdetések tartalmának jogszerűségéért és valódiságáért kizárólag a hirdetés feladója felel,

   ii)   a Szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket          keresni, amelyek jogellenes             tevékenység folytatására utalnak.

Amennyiben harmadik személy a honlapon megjelenített hirdetéssel összefüggésben bármilyen igényt kíván érvényesíteni, úgy a Tv. 13.§ szerint köteles az erre vonatkozó bejelentést megtennie.

4.   A Szolgáltató a hirdetésben megjelent áruk/szolgáltatások értékesítésére közvetlen szerződést nem köt, azokra megrendelést nem vesz fel. A hirdetésekben megjelent áruk/szolgáltatások értékesítését             a kizárólag és közvetlenül a hirdetés feladója végzi, ennek megfelelően az áru/szolgáltatás bármilyen hibájából eredő igény közvetlenül a hirdetés feladójával szemben érvényesíthető, azokért a Szolgáltató             semmilyen felelősséget nem vállal.

5.   A hirdetések feladóival a Szolgáltató minden esetben egyedi szerződést köt, a velük való jogviszonyt a vonatkozó jogszabályokon kívül kizárólag és teljeskörűen az egyedi szerződések             szabályozzák.
     Főoldal      Látogatói tájékoztató     Partner tájékoztató     Kedvencek     Kapcsolatfelvétel